1

Exota Mocktails

Wel toe aan (alcoholvrije-) verkoeling bij deze temperaturen? Probeer een Exota mocktail

In samenwerking met Monin Siropen hebben wij een zestal heerlijke mocktails gecreëerd, die we zelf erg lekker vinden. Uiteraard zijn we erg benieuwd wat jullie er van vinden! Vandaar dat we de aankomende periode deze mocktails met jullie gaan delen, waarna we uiteraard graag jullie creaties terugzien en horen wat jullie van de mocktails vinden!

Vandaag de eerste: de Exota Orange Spritz

  • Pak een mooi groot glas, wij kozen voor een Tumbler (in de volksmond ook wel: Whiskey glas)
  • Voeg ijsblokjes aan het glas toe
  • Pers hier 10ml vers limoensap in
  • voeg 10ml Monin Orange Spritz toe
  • Vul aan met Exota Mandarijn
  • Garneer met (bijvoorbeeld) een Sinaasappel slice

Deel deze video:

Exota op Tout Tout Tour naar Westendorf met de Bucket Boys

In februari 2018 zijn Coen en Bas van Exota een week lang op reis geweest met de vrienden van kledingmerk Cheaque en de vloggers Joep en Thijs, beter bekend als de Bucket Boys.

Deze mooie Brabantse samenwerking kwam eind 2017 tot stand, met als doel de twee merken te promoten en daarnaast het échte Tirol te laten zien, voor het Bucket Boys-format ‘Van je vrienden moet je het hebben’. De gehele trip werd gefilmd en dit heeft geresulteerd in een aantal grappige, maar vooral mooie video’s. Je vindt ze op het kanaal van de Bucket Boys of via deze link

Deel deze video:
1

Exota in 500ml PET

Al vanaf de herintroductie in 2015  krijgen wij de opmerking dat het zo’n lekker spul is, maar dat zo’n glazen fles moeilijk onderweg mee te nemen was. Daarom hebben we er voor gekozen om dezelfde limonade nu ook in een 500ml PET fles af te vullen. Zo kun je nu ook onderweg (of gewoon in je luie (bioscoop-)stoel) van een Exotaatje genieten! Deze 500ml PET flessen zijn verkrijgbaar bij de supermarkten van Jumbo en de Spar in de smaken Campagnepils, Mandarijn en Pompelmoes.

Deel deze video:
1

Campagnepils terug op de markt!

Al vanaf de herintroductie van Exota Limonade in 2015 ontvangen wij vele brieven, e-mails, telefoontjes, faxen en postduiven met de vraag waar die iconische Champagnepils-smaak toch is gebleven? In het geheim waren wij al even bezig met de ontwikkeling van deze smaak, en nu hebben we hem eindelijk te pakken! Daarom zal Exota Limonade Campagnepils vanaf januari 2018 wederom op het schap én op tafel staan.

Daarnaast kregen wij al snel de opmerking dat het zo’n lekker spul is, maar dat zo’n glazen fles moeilijk onderweg mee te nemen was. Daarom hebben we er voor gekozen om dezelfde limonade nu ook in een 500ml PET fles af te vullen. Zo kun je nu ook onderweg (of gewoon in je luie (bioscoop-)stoel) van een Exotaatje genieten!

 

Deel deze video: