Exota op Tout Tout Tour naar Westendorf met de Bucket Boys

In februari 2018 zijn Coen en Bas van Exota een week lang op reis geweest met de vrienden van kledingmerk Cheaque en de vloggers Joep en Thijs, beter bekend als de Bucket Boys.

Deze mooie Brabantse samenwerking kwam eind 2017 tot stand, met als doel de twee merken te promoten en daarnaast het échte Tirol te laten zien, voor het Bucket Boys-format ‘Van je vrienden moet je het hebben’. De gehele trip werd gefilmd en dit heeft geresulteerd in een aantal grappige, maar vooral mooie video’s. Je vindt ze op het kanaal van de Bucket Boys of via deze link

Deel deze video:

Exota in 500ml PET

Al vanaf de herintroductie in 2015  krijgen wij de opmerking dat het zo’n lekker spul is, maar dat zo’n glazen fles moeilijk onderweg mee te nemen was. Daarom hebben we er voor gekozen om dezelfde limonade nu ook in een 500ml PET fles af te vullen. Zo kun je nu ook onderweg (of gewoon in je luie (bioscoop-)stoel) van een Exotaatje genieten! Deze 500ml PET flessen zijn verkrijgbaar bij de supermarkten van Jumbo en de Spar in de smaken Campagnepils, Mandarijn en Pompelmoes.

Deel deze video:

Campagnepils terug op de markt!

Al vanaf de herintroductie van Exota Limonade in 2015 ontvangen wij vele brieven, e-mails, telefoontjes, faxen en postduiven met de vraag waar die iconische Champagnepils-smaak toch is gebleven? In het geheim waren wij al even bezig met de ontwikkeling van deze smaak, en nu hebben we hem eindelijk te pakken! Daarom zal Exota Limonade Campagnepils vanaf januari 2018 wederom op het schap én op tafel staan.

Daarnaast kregen wij al snel de opmerking dat het zo’n lekker spul is, maar dat zo’n glazen fles moeilijk onderweg mee te nemen was. Daarom hebben we er voor gekozen om dezelfde limonade nu ook in een 500ml PET fles af te vullen. Zo kun je nu ook onderweg (of gewoon in je luie (bioscoop-)stoel) van een Exotaatje genieten!

 

Deel deze video:

Exota Pompelmoes is Beste Product van het Jaar 2016-2017

De consumentenverkiezing Beste Product van het Jaar heeft Exota Pompelmoes bekroond tot Beste Product van het Jaar 2016-2017. “Deze waardering is een enorme opsteker, vooral omdat Exota nog maar zo kort ‘Wederom op tafel’ staat.” aldus Bas Pepers in zijn overwinningsspeech.

De landelijke consumenten wedstrijd; Beste Product van het Jaar is één van de grootste consumentenverkiezingen waarbij consumenten bepalen wat de beste producten zijn. Afgelopen jaar hebben ruim 19.500 consumenten deelgenomen aan het onderzoek en hun favoriete producten beoordeeld.

Deel deze video: