Psssssst: Exota Limonade nu ook in blik!

Op veler verzoek is vanaf nu dé ambachtelijke limonade van vroeger uit de beugelfles, ook in een hip en smal blik verkrijgbaar. Exota staat sinds vorig jaar ‘Wederom op tafel’ en nu dus ook in de auto, op je longboard of mee naar het strand!Nu onze collega frisdrankfabrikant via de Formule 1 toch wel erg veel meters maakt in Nederland, hebben wij gemeend in de slipstream te moeten blijven. Tweede plaats is ook mooi.

Limonades met echte suiker, kleurtjes, bubbels in een beugelfles, feest op tafel!

In de nazomer van 2014 besloten wij, een drietal Veghelse kwajongens, de limonade uit onze jeugd opnieuw op de markt te brengen. In de zoektocht naar receptuur vonden we in Rième Boissons uit het Franse Morteau een gepassioneerde producent die op ambachtelijke wijze, niet te zoete priklimonade, in vele kleurtjes met een mooi bruisje maakt. Inmiddels leren we nog steeds elke dag, we zijn er nog en gaan stap voor stap vooruit. Steeds meer speciaalzaken en horecaondernemers worden klant en bijna dagelijks zien we blije reacties op social media. Zo is Exota, onder andere in een beugelfles van 750 ml, die flink plopt als je hem opent, al op veel plaatsen in Nederland te koop. De beugelfles (en de kleine fles van 330 ml.) zijn verkrijgbaar in de smaken Cola, Pompelmoes, Grenadine, Priklimonade, Sinaasappel, Mandarijn, Pink en Citroen. We kregen wel veel vragen en opmerkingen op de glazen flessen die niet overal even gemakkelijk gedronken en gekocht konden worden. Op de longboard of op de Kreidler is een fles van glas toch lastig. Ook kunnen we de merknaam onder een groter publiek bekend maken door met blikjes aan de slag te gaan bij supermarkten en bijvoorbeeld benzinestations.

Bult blikjes

Dat was wel even sparen, want per smaak moesten we in één keer 150.000 blikjes af laten vullen. Omdat we wel flink willen doorbutsen hebben we daarom gekozen voor slechts drie smaken; Mandarijn, Pompelmoes en Citroen. De blikjes zijn los of per 24 blikjes verpakt in een tray te koop. Hopelijk snel écht in héél Nederland en overal te krijgen, zodat je nooit meer zonder je favoriete dorstlesser komt te zitten. Ook nu vragen we de consument weer te bepalen of dat een goede keus is geweest. En als we van die bult blikjes af zijn, dan gaan we gewoon weer verbreden of verbeteren! De beugelfles en het kleine flesje gaan er natuurlijk niet uit en blijft in 8 smaken verkrijgbaar bij de speciaalzaak en in de horeca. Wij vinden ook nu weer Exota meer dan lekker, maar wat jij er van vindt, dat bepaal je zelf wel! Als jullie meer willen weten dan kun je altijd met ons bellen, maar liever niet weer allemaal tegelijk! We hobbyen mooi rustig verder. Het blijft een kwajongensstreek hè…

Hartelijke groet,
Exota limonades
Ton Verhoeven,
Patric Brinkman en
Stefan van de Ven

Deel deze video:

Exota Mocktails

Wel toe aan (alcoholvrije-) verkoeling bij deze temperaturen? Probeer een Exota mocktail

Deel deze video:

Exota op Tout Tout Tour naar Westendorf met de Bucket Boys

In februari 2018 zijn Coen en Bas van Exota een week lang op reis geweest met de vrienden van kledingmerk Cheaque en de vloggers Joep en Thijs, beter bekend als de Bucket Boys.

Deel deze video:

Exota in 500ml PET

Exota nu ook in 500ml PET in de smaken Campagnepils, Mandarijn en Pompelmoes!

Deel deze video:

Campagnepils terug op de markt!

Op veler verzoek: Exota Limonade Campagnepils vanaf januari 2018 wederom op het schap én op tafel!!

Deel deze video:

Exota Pompelmoes is Beste Product van het Jaar 2016-2017

De consumentenverkiezing Beste Product van het Jaar heeft Exota Pompelmoes bekroond tot Beste Product van het Jaar 2016-2017. "Deze waardering is een enorme opsteker!"

Deel deze video:

Door naar volgende ronde!

De smaken Mandarijn en Pompelmoes hebben als twee meest onderscheidende merken succesvol gestreden voor Exota als Beste Product van het Jaar. Op 14 december maken wij bekend of we ook echt gewonnen hebben!

Deel deze video:

Pompelmoes & Mandarijn genomineerd voor product van het jaar

Onze Ambachtelijke Limonades vallen goed in de smaak: de smaken Mandarijn en Pompelmoes zijn genomineerd voor de titel: Beste product van het jaar!

Deel deze video:

Psssssst: Exota Limonade nu ook in blik!

Op veler verzoek is vanaf nu dé ambachtelijke limonade van vroeger uit de beugelfles, ook in een hip en smal blik verkrijgbaar.

Deel deze video:

Road trip

Ga met ons mee op reis naar het hart van Europa en ontdek waar onze heerlijke limonade zijn oorsprong vindt ..

Deel deze video:

Exota is puur genieten

Waar je ook bent en wie je ook bent, er is altijd een moment om van Exota te genieten.

Deel deze video:
Denk mee met exota! Jij betaalt, dus jij bepaalt.

Had jij al eerder van Exota gehoord?

 • Stemmen:

  2.277
 • Stemmen:

  407
 • Stemmen:

  653

Laden ... Laden ...
Deel deze video:
Exota heeft smaak! Wat is jouw favoriet?

Kies jouw favoriete smaak:

 • Stemmen:

  286
 • Stemmen:

  122
 • Stemmen:

  528
 • Stemmen:

  383
 • Stemmen:

  353
 • Stemmen:

  329
 • Stemmen:

  489
 • Stemmen:

  172

Laden ... Laden ...
Deel deze video: